Προφίλ

Με τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, η χρήση της ηλεκτρονικής στα οχήματα αυξήθηκε εξίσου ανάλογα και τα τελευταία χρόνια, κατά συνέπεια άλλαξε και ο ρόλος του μηχανικού συνεργείου.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ο μηχανικός και ο ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων ήταν δύο διαφορετικά επαγγέλματα. Σήμερα ενσωματώνονται υποχρεωτικά, δεδομένου ότι τα μηχανολογικά μέρη ενός αυτοκινήτου ελέγχονται από την ηλεκτρονική.

Η εξέλιξη αυτή έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη για ειδικούς τεχνικούς (Coortinateurs Techniques COTECH) που να είναι σε θέση να ερμηνεύουν τα μηνύματα των διαγνωστικών οργάνων CLIP και τα συμπτώματα του αυτοκινήτου, ώστε να μπορούν να καθορίζουν τη σωστή επισκευή.

Στο συνεργείο μας ο πελάτης δεν μένει απλός θεατής μέχρι τη στιγμή που θα πληρώσει, αλλά αντίθετα συμμετέχει στις εργασίες επισκευής και συντήρησης ώστε να γνωρίζει καλά τι εργασίες έγιναν στο αυτοκίνητό του και ποια εξαρτήματα αντικαταστάθηκαν.

Στο atelier μας, του μοναδικού στην πόλη μας, είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε την διαφορά στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για το αυτοκίνητό σας της τελευταίας τεχνολογίας μέσο ενός καταρτισμένου, αξιόπιστου,και έντιμου τεχνικού, στον οποίο θα εμπιστεύεστε το αυτοκίνητό σας, με τη βεβαιότητα πως θα εκτελείται πάντα μια επαγγελματική επισκευή και φυσικά πάντοτε με φιλικές τιμές.

Η μακροχρόνια εμπειρία και η συνεχή εκπαίδευση στα αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας αποτελούν επιπρόσθετη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Γι αυτό μη ταλαιπωρείστε αναζητώντας λύσεις χωρίς αντίκρισμα για να νιώσετε στο τέλος μια απογοήτευση .

Θα ήταν χαρά μας στο πέρασμα σας από το συνεργείο μας να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.